MITOS – NEBIVALNI OBJEKTI

MITOS – NEBIVALNI OBJEKTI


Na podlagi večletnih izkušenj na področju modularne gradnje objektov, izdelujemo sodobne visokokakovostne objekte za različne namene. Našo ponudbo bogatimo z izdelavo sodobnih visokokakovostnih javnih sanitarnih modulov, wellness modulov, teras, nadstreškov, garaž, kavarn, kolesarnic ter drugih nestanovanjskih objektov za različne namene. Z upoštevanjem vaših želja in zahtev bomo z našo ekipo zasnovali moderne, funkcionalne, okolju prijazne objekte. Na željo vaše objekte tudi popolnoma opremimo z unikatno notranjo opremo, katera nastaja izpod rok naših izkušenih mizarjev v sodobno opremljeni mizarski delavnici.

Velikost objektov se lahko prilagaja glede na željo in potrebe stranke. Lahko so zgrajeni iz enega modula ali iz več ločenih modulov, kateri so lahko medsebojno povezani ali ločeni. Streha je lahko ravna, enokapnica ali dvokapnica.

Izvedba in design sta na najvišji možni ravni z uporabo naravnih reciklirnih materialov.

Kratki roki izvedbe.

KAKOVOST IN UPORABA NARAVNIH MATERIALOV: Trenutni trendi in povpraševanje po ”zdravi” ekološko usmerjeni gradnji strmo narašča. Prednost imajo vsekakor čim bolj učinkoviti, arhitekturno zanimivi ter ekološki projekti.

UNIKATEN DESIGN: Strmimo k učinkoviti in funkcionalni, ter zanimivi arhitekturi. Prav tako smo specializirani za individualno notranjo opremo na najvišji možni ravni s sodobnimi materiali. Skupno strmimo k popolnosti v vseh detajlih.

STROKOVNI KADER NA VSEH PODROČJIH: Razpolagamo z izkušenim kadrom: projektantov, inženirjev, gradbincev, monterjev vodovodnih in električnih inštalacij, fasaderjev, krovcev, mizarjev. Ponujamo kompletni inženiring in izvedbo vseh del.

S svojimi znanji in izkušnjami vam lahko ponudimo:

– PROJEKTIRANJE | Od ideje do realizacije, projektiranje in reševanje detajlov.
– GRADNJO | Gradnjo modularnih lesenih objektov v proizvodni hali, pokrivamo celoten spekter gradbenih del.
– SVETOVANJE | Nudimo svetovanja pri raznih projektivnih in gradbenih rešitvah, ter sanacijah.
– SANACIJE | Vse večjo pozornost posvečamo sanacijam klasično grajenih stavb in lesenih stavb.

 

Cena na povpraševanje

MITOS – NEBIVALNI OBJEKTI
MITOS – NEBIVALNI OBJEKTI
MITOS – NEBIVALNI OBJEKTI
MITOS – NEBIVALNI OBJEKTI
MITOS – NEBIVALNI OBJEKTI
MITOS – NEBIVALNI OBJEKTI

Pošlji povpraševanje