Javne sanitarije

Javne sanitarije


Na podlagi večletnih izkušenj na področju modularne gradnje objektov, izdelujemo sodobne visokokakovostne javne sanitarne module. Z upoštevanjem vaših želja in zahtev bomo z našo ekipo zasnovali moderne, funkcionalne, okolju prijazne sanitarne module.

Velikost sanitarnih modulov se lahko prilagaja glede na željo in potrebe stranke. Lahko so zgrajene iz enega modula ali iz več ločenih modulov, kateri se lahko medsebojno tudi povežejo. Streha je lahko ravna, enokapnica ali dvokapnica. Sanitarni moduli so ločeni na ženski in moški del. Glede na željo izdelamo tudi module prilagojene invalidom z ločenimi invalidskimi sanitarijami ter otrokom z prilagojenimi otroškimi sanitarijami, previjalnicami, prostorom za hranjenje doječih otrok prav tako s prilagojenim dostopom z otroškimi vozički.

Izvedba in design na najvišji možni ravni z uporabo naravnih reciklirnih materialov.
Vsi vremenski vplivi pri gradnji so izključeni. Vse se izdeluje v hali s kontroliranimi pogoji.
Kratki roki izvedbe.

KAKOVOST IN UPORABA NARAVNIH MATERIALOV: Trenutni trendi in povpraševanje po ”zdravi” ekološko usmerjeni gradnji strmo narašča. Prednost imajo vsekakor čim bolj učinkoviti, arhitekturno zanimivi ter ekološki projekti.

UNIKATEN DESIGN: Strmimo k učinkoviti in funkcionalni, ter zanimivi arhitekturi. Prav tako smo specializirani za individualno notranjo opremo na najvišji možni ravni s sodobnimi materiali. Skupno strmimo k popolnosti v vseh detajlih.

STROKOVNI KADER NA VSEH PODROČJIH: Razpolagamo z izkušenim kadrom: projektantov, inženirjev, gradbincev, monterjev vodovodnih in električnih inštalacij, fasaderjev, krovcev, mizarjev. Ponujamo kompletni inženiring in izvedbo vseh del.

S svojimi znanji in izkušnjami vam lahko ponudimo:

– PROJEKTIRANJE | Od ideje do realizacije, projektiranje in reševanje detajlov.
– GRADNJO | Gradnjo modularnih lesenih objektov v proizvodni hali, pokrivamo celoten spekter gradbenih del.
– SVETOVANJE | Nudimo svetovanja pri raznih projektivnih in gradbenih rešitvah, ter sanacijah.
– SANACIJE | Vse večjo pozornost posvečamo sanacijam klasično grajenih stavb in lesenih stavb.

 

 

 

Cena na povpraševanje

Pošlji povpraševanje