SANACIJE

SANACIJE ŽE OBSTOJEČIH OBJEKTOV

Na podlagi večletnih izkušenj in usposobljenosti ter strokovnosti našega kadra, kateri pokriva različne vrste del, se ukvarjamo tudi s sanacijami že obstoječih klasično grajenih ter lesenih stavb. Prav tako vam lahko ponudimo inovativne rešitve z dogradnjo npr. garaže, nadstreška, terase,... Z upoštevanjem vaših želja in zahtev bomo z našo ekipo zasnovali moderne, funkcionalne, okolju prijazne rešitve pri sanaciji vašega objekta. Na željo vaš objekt tudi popolnoma opremimo z unikatno notranjo opremo, katera nastaja izpod rok naših izkušenih mizarjev v sodobno opremljeni mizarski delavnici. Izvedba in design sta na najvišji možni ravni z uporabo naravnih reciklirnih materialov.

KAKOVOST IN UPORABA NARAVNIH MATERIALOV: Trenutni trendi in povpraševanje po ”zdravi” ekološko usmerjeni gradnji strmo narašča. Prednost imajo vsekakor čim bolj učinkoviti, arhitekturno zanimivi ter ekološki projekti.

UNIKATEN DESIGN: Strmimo k učinkoviti in funkcionalni, ter zanimivi arhitekturi. Prav tako smo specializirani za individualno notranjo opremo na najvišji možni ravni s sodobnimi materiali. Skupno strmimo k popolnosti v vseh detajlih.

STROKOVNI KADER NA VSEH PODROČJIH: Razpolagamo z izkušenim kadrom: projektantov, inženirjev, gradbincev, monterjev vodovodnih in električnih inštalacij, fasaderjev, krovcev, mizarjev. Ponujamo kompletni inženiring in izvedbo vseh del.

 


S svojimi znanji in izkušnjami vam lahko ponudimo:

– PROJEKTIRANJE | Od ideje do realizacije, projektiranje in reševanje detajlov.
– GRADNJO | Gradnjo modularnih lesenih objektov v proizvodni hali, pokrivamo celoten spekter gradbenih del.
– SVETOVANJE | Nudimo svetovanja pri raznih projektivnih in gradbenih rešitvah, ter sanacijah.
– SANACIJE | Vse večjo pozornost posvečamo sanacijam klasično grajenih stavb in lesenih stavb.

NOTRANJA UREDITEV, DO GRADNJA & TERASE


Individualno projektno svetovanje
SANACIJE

Z veseljem vas bomo spremljali na poti do vašega sanjskega doma. Za podrobnejše informacije nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali s svojimi znanji ter izkušnjami.

Mitos Grup d.o.o.: info@mobilehouses.eu

Commod House GmbH: info@commod-house.com