MITOS

MITOS - INOVATIVNE REŠITVE

Glede na trende in povpraševanja po leseni ekološki gradnji ter lesenih izdelkih smo se tudi mi že pred časom usmerili v izdelavo okolju prijaznih objektov za različne namene. Na podlagi večletnih izkušenj na področju modularne gradnje objektov bogatimo našo ponudbo tudi z izdelavo sodobnih visokokakovostnih javnih sanitarnih modulov, wellness modulov, teras, nadstreškov, garaž, kavarn, kolesarnic ter drugih nestanovanjskih modularnih objektov za različne namene ter s prenovami že obstoječih objektov. Razpolagamo z lastno mizarsko delavnico, kjer naši mizarji izdelujejo vrhunsko notranjo opremo, notranja ter vhodna vrata. Izvedba in design sta na najvišji možni ravni. Vsi vremenski vplivi pri gradnji so izključeni. Vse se izdeluje v hali s kontroliranimi pogoji. Kratki roki izvedbe.

Vsi projekti so individualno načrtovani. Vsak objekt je poseben, edinstven!

Nudimo vam:

– PROJEKTIRANJE | Od ideje do realizacije, projektiranje in reševanje detajlov.
– GRADNJA | Gradnja modularnih lesenih objektov v proizvodni hali, pokrivamo celoten spekter gradbenih del.
– SVETOVANJE | Nudimo svetovanja pri raznih projektivnih in gradbenih rešitvah, ter sanacijah.

Z našo ekipo vam lahko hitro zgradimo fleksibilen modularni sistem, kateri se lahko poveča, pomanjša, razširi ter se tako prilagaja glede na vaše potrebe.

 


Kakovost in uporaba naravnih materialov:

Trenutni trendi in povpraševanje po ”zdravi” ekološko usmerjeni gradnji strmo narašča. Prednost imajo vsekakor čim bolj učinkoviti, arhitekturno zanimivi ter ekološki projekti.

Unikaten design:

Strmimo k učinkoviti, funkcionalni ter zanimivi arhitekturi s sodobnimi materiali. Skupno strmimo k popolnosti v vseh detajlih. Možne oblike streh: ravna, poševna enokapnica ali dvokapnica.

Strokovni kader na vseh področjih:

Razpolagamo z izkušenim kadrom: projektantov, inženirjev, gradbincev, monterjev vodovodnih in električnih inštalacij, fasaderjev, krovcev, mizarjev. Ponujamo kompletni inženiring in izvedbo vseh del.

NOTRANJA UREDITEV, DO GRADNJA & TERASE


Individualno projektno svetovanje
MITOS

Z veseljem vam bomo svetovali ter strmeli k uresničitvi vaših želja. Za podrobnejše informacije nas kontaktirajte, z veseljem vam bomo pomagali s svojimi znanji ter izkušnjami.

Mitos Grup d.o.o.: info@mobilehouses.eu

Commod House GmbH: info@commod-house.com